9 Şubat 2011

kel erkek çekici mi olur?

kellik genelde erkeklerde görülen, saçların dökülmesiyle oluşan, başta saç kalmama halidir.. sürekli tartışılır kel erkek daha mı seksi olur, daha mı çekici olur, diye.. bugün bu konuyu ele alıcam sizler için.. bu erkeklerin çekici görünmesi falan hikaye onu da söyliyim.. zaten paylaştığım fotolara bakarsanız anlarsınız ne kadar haklı olduğumu.. he diyebilirsiniz ki normalde sanki çok iyiydiniz de kel olunca çirkin oldunuz.. tamam kötüydük haklısınız sayın takipçilerimiz ama allah var bu kadar mı kötüydük lan? size tavsiye saçlarınıza iyi bakın.. öyle kızlara güzel görünmek için jöle falan sürmeyin.. o anlık güzel görünürsün ama 24 25 yaşından ölene kadar kel kalırsınız mazallah.. mazallahı da cümle içinde kullandım ya bence artık tam bi blog yazarı oldum böylece.. tam her zaman iyidir.. yarım olmicaksınız hayatta.. he diyelim kel oldunuz saçlarınız döküldü üstten falan.. hemen hepsini kazıtıp tam kel olucaksınız.. yarım kele kel demem kelle paça olmayınca..

2 yorum:

  1. öncelikle yazınızı beğendiğimi söylemek istiyorum.. konuya dönersek sizi desteklediğimi belirtmek isterim.. benim görüşüm de her kel erkeğin çekici olmadığı yönünde.. çünkü kel olup da çekicilik yapmayan, başka mesleklere de yönelen tanıdıklarım oldu bugüne kadar.. mesela bizim rıfat abi.. kendisi bakkal aynı zamanda da kel.. fakat çekici olduğu söylenemez.. çünkü kendisi tamir işleriyle uğraşmayı sevmez bu nedenle çekici ya gider nalburdan alır veyahut da bir arkadaşından.. peki çekici olmaması rıfat abinin kişiliği yönünde bize bilgi verir mi?.. kısmen.. şöyle ki eğer çekicisi yoksa muhtemelen ayakkabısını ya merdivene vurarak ya da parmağını arkaya sokarak giyiyodur.. eğer merdivene vuruyosa bu rıfat abinin paraya ve eşyaya değer vermediğini gösterir.. zaten rıfat abi hayatta neye değer verdi ki.. hayatta değer vermez hiçbi şeye.. kendisini kınıyorum..

    bir diğer sorum ise kız arkadaşımla asansörde nahsur kaldık acaba kendisi hamile kalmış mıdır?.. teşekkürler..

    rumuz: basansör

    YanıtlaSil
  2. onurla sinanı bilmem ama osman için büyük bir haksılık bence bu yazı. osman süper olmuşsun bence saçsız. bi kere yağlanacak bi saçın yok artık.. bu açıdan düşündün mü hiç?

    YanıtlaSil