3 Şubat 2011

Forumistanbul


Bugün onur ve osman'la siz blog'umuzun takipçileri için forumistanbul'daydık.. bundan sonra sizler için türkiye'nin her yerini gezeceğiz.. bugün bayrampaşa, yarın taksim hatta kim bilir öteki gün belki de eminönü.. bu uzun süren yolculuklara siz takipçilerimizi eğlendirmek, bilgi sahibi etmek adına türkiye dahilinde gitmedik yer bırakmayacağız ve gittiğimiz her yerde sizler için boy boy fotoğraflar çektireceğiz.. saygılarımızla..


bu fotoğraf anlaşılacağı üzere bayrampaşa forumistanbul'dan bir kare.. tam ön kapının girişinden bir manzara.. kapının hemen girişinde görüldüğü üzere iki güvenlik görevlisi alışveriş merkezine girecek olan vatandaşları beklemekte.. kapıdan girdikten sonra 1o metre ilerideki yürüyen merdivenlerle 2. kata çıkabilme şansına sahipsiniz.. aynı merdivenden 2. katta da 1. kata inmek için bir tane var.. bu teknoloji harikası yerde insanın gerçekten de eğlenmemesi için hiç bir neden yok.. en üst katında karnınızı doyurmak için şahane mekanlar bulunmakta..

evet sanırım bu kadar yeter.. forumistanbul'un daha bir çok güzel yerini sizin gidip kendi gözlerinizle görmeniz için anlatmamızı burada kesmek zorundayız.. gerçi fotoğraf dolayısıyla pek çok yerini görmüş oldunuz fakat olsun daha bir çok eğlenceli ve güzel yerleri mevcut.. hâlâ ne duruyorsunuz? haydi foruma!.. iyi eğlenceler..

1 yorum:

  1. Anlatım için teşekkürler , Sabırsızlıkla oraya gideceğim günü bekliyorum .

    YanıtlaSil